הסיפור

בית הפול הוקם בשנת 1952, כשהסבא והסבתא עלו לישראל ופתחו צריף קטן בעיר העתיקה של באר שבע. באותו הצריף הגישו אוכל טעים שהכינו באהבה, לפי מתכונים משפחתיים שהביאו איתם מהבית במצרים.

עם השנים שחלפו, גדל בית העסק הקטן והפך למסעדה של ממש. המתכונים המיוחדים של סבא וסבתא המשיכו לעבור מדור לדור ונשמרים עד היום בסוד ואנחנו, דור ההמשך, מוסיפים למתכונים הישנים מטעמים חדשים ונפלאים כל הזמן.

אנחנו בבית הפול גאים במקום שיצרנו. מקום שבו לכל שולחן מוגשת לא רק ארוחה, אלא חגיגה שלמה, צבעונית ויפה של ריחות מפתים ושפע של אפשרויות וטעמים. מקום עם אווירה ביתית נעימה ואוכל טרי-טרי, בטעם של פעם, עם שירות שתמיד מלווה בחיוך גדול. הכל… כדי להעניק לכם את החוויה הטובה והטעימה שאתם כל כך אוהבים, ולשמור על הקסם המיוחד שנולד בצריף של סבא וסבתא.

שיהיה בתיאבון!

cook
brd

רעב?

לחץ לנגב!