בסניף הדגל של "בית הפול הירוק", ששייך לאיתם זינו (ושימו לב: אל לכם להתבלבל – בבאר שבע ישנו גם מקום הנקרא "בית הפול האדום", עליו נספר בהמשך) מציעים הברקה מעניינת של חומוס "סופר פוד" עם תוספת ספירולינה, בטעם מצוין ומיוחד למדי. אך עם כל הכבוד לחומוס, הפעם בחרנו להתמקד דווקא במנת הפול המצרי הנהדרת שמוגשת בתוך פיתה יחד עם רשימה אינסופית של תוספות, ביניהן חציל מטוגן בבלילה סודית וצ׳יפס – המטוגן גם הוא בבלילה סודית אבל אחרת. 

 

(צילום: לין לוי)

 

הפול במנה הזו רך כמו קטיפה, והעובדה שהוא נכנס לפיתה חם וטרי – לצד כל התוספות עליהן סיפרנו לכם למעלה – גורמת לכך שהביס עצמו הוא לא פחות ממושלם, כזה שכולל בתוכו אינספור מרקמים וטעמים שקשה עד בלתי אפשרי לשכוח מהם גם זמן רב אחרי סיום המנה (חצי מנה 12 שקלים, מנה שלמה 23 שקלים). 

 

(צילום: לין לוי)

עוד תוכלו לזלול במקום: פלאפל ירוק בעל טעם חזק של ירק וחומוס, אותו אפשר להזמין, כמקובל, בתוך פיתה (יחד עם כל אותן עשרות התוספות שבדלפק) או בתוך קונוס, עם זילוף של טחינת כורכום טעימה במיוחד מעל (6 שקלים לקונוס